Hari Ni Majlis, Esok Terus Dapat Gambar!
"FOTOGRAFI PERKAHWINAN PERTAMA yang menawarkan khidmat foto khas untuk bakal pengantin yang SENTIASA SIBUK dan tidak suka MENUNGGU”
Fotokahwinexpress.my adalah fotografi perkahwinan yang membantu bakal pengantin mengabadikan hari bersejarah mereka supaya sentiasa diingati dan dikenang sampai bila-bila.

Fotokahwinexpress.my sentiasa memastikan pelanggan berpuas hati dengan memberikan perkhidmatan yang terbaik.
tikah
tiqah






Anda pasti mahukan yang terbaik dihari bersejarah anda. Anda mungkin memerlukan:

Majlis kahwin yang sempurna dan gambar cantik.

Harga pakej fotografi kahwin yang berbaloi-baloi.

Photographer yang sempoi, bole berbincang, borak2, bergurau...

Nak gambar cepat sebab nak upload facebook, buat profile picture..

Nak gambar cepat sebab nak share dekat whatsapp

Nak album cepat sebab dah tak sabar nak tengok gambar

Nak album cepat sebab nak tunjuk kat family dan kawan2

Nak Gambar banyak2 baru puas hati

Tak nak tangguh lama-lama nanti duit guna untuk benda lain..

Nak tau status tempahan/ status album dah siap ke belum dengan cepat..

Takde masa nak jumpa2, nak set date jumpa ambik album lagi.. bz bz..

Photographer yang jujur dan anda boleh percayai..

Nak tips2 berkenaan majlis kahwin..
Anda dapat semua ini dengan memilih fotokahwinexpress.my sebagai jurufoto perkahwinan anda.
Antara pelanggan kami yang berpuas hati:
Setinggi terima kasih buat Fotokahwinexpress.my sbb rakamkan detik2 penting pernikahan dan persandingan saya dan suami dengan kerja yang sangat teliti.

Service yang bagus, punctual datang ke event..saya sangat puas hati dengan sentuhan kerja fotokahwinexpress.my, pandai bg idea cara nak posing (kita mana la reti nak posing cam retis tu..hehe)

Yang penting harga berbaloi dengan hasil kerja, gambar cantik2!! Suami pun berpuluh kali dok belek album nikah n sanding, puas hati sgguh!

Insha allah kalau ada rezeki, lepas ni majlis akikah baby nnt nak repeat service photoshoot dgn fotokahwinexpress.my (smile emoticon) sbb kerja mmg tip top berkualiti!


Farah & Zairul | Selangor
kahwin
kahwin
fara (Small)
kahwin
Apa yang menarik tentang fotokahwinexpress.my?
1. Album Kahwin siap dalam masa hanya 2-3 minggu sahaja!!
Kebiasaannya, masa yang diambil untuk siapkan album kahwin adalah 2 – 3 bulan. Kami dapati ianya adalah terlalu lama buat pengantin kerana pada masa itu, ke’excited’ tan untuk melihat album kahwin dah mula kurang atau pudar. Selain itu, duit yang diperuntukan untuk fotografi kahwin sudah digunakan untuk belanja lain.. terpaksa la tangguh dulu.. dah kene tunggu lagi..
Bila anda dapat ambil album kahwin dengan cepat, anda akan rasa seronok dan keseronokkan itu dikongsi dengan pasangan anda, keluarga anda dan kawan2.. kerana aura ‘pengantin baru’ itu masih hangat..
album-9a (Small)
13432178_721961181280358_7818184593594167112_n
Senyuman meleret-leret disaat melihat album yang dah siap..
cepat
2. Anda dapat gambar kahwin anda sehari selepas majlis kahwin !!
Sering kita lihat pengantin upload gambar majlis mereka dengan gambar yang diambil menggunakan phone. Sama ada phone adik beradik, kawan2, mak cik Timah.. Jarang sekali kita lihat mereka upload gambar dari photographer mereka.
Anda mesti nak tukar profile pic facebook ataupun wassap anda dengan gambar yang cantik kan? Kami akan send selected and edited pic ke wassap anda sehari selepas majlis berlangsung!
kahwin
kahwin
3. Anda boleh check status tempahan/ status album anda seperti pos laju !!
Pengantin tentunya tak sabar untuk dapat album kahwin mereka.. hari-hari duk tertanya2 progress.. Kini anda boleh check status album anda sama ada layout sudah siap, dah hantar print ke belum.. bila anggaran boleh dapat..
Anda juga boleh check ‘history’ tempahan anda dengan fotokahwinexpress.my dengan memaparkan tarikh dan bayaran yang anda lakukan.. ia lebih memudahkan anda untuk membuat budget atau mengesan perbelanjaan anda..
4. Proses tempahan dan penghantaran album kahwin yang lebih sistematik dan teratur
Dari mula anda hendak membuat tempahan, sehinggalah kepada penghantaran album, ianya adalah teratur dan sistematik. Semuanya jelas dan masa yang diambil adalah lebih cepat.
kahwin
fotokahwinexpress.my menyediakan :
Perkhidmatan fotografi perkahwinan mampu milik
Kami memahami keinginan anda untuk mengadakan majlis yang sempurna dihari bersejarah anda. Dan harga yang perlu dibayar bukanlah murah, nak bayar katering, mak andam, pelamin, khemah, goodies, dan juga fotografer. Mengambil kira itu semua, kami telah menyediakan pakej yang mampu dimiliki oleh semua bakal pengantin untuk mendapatkan perkhidmatan fotografi yang terbaik. Harga yang anda bayar dengan apa yang akan anda dapat sangat berbaloi.
Cara pembayaran juga adalah berperingkat untuk memudahkan anda membuat budget setiap perbelanjaan nanti.
kahwin
kahwin
Memberikan kualiti gambar yg terbaik tidak kira situasi
Kami amat mementingkan gambar yang cantik. Photographer kami telah dilatih untuk menghasilkan gambar yang cantik tidak kira dalam situasi apapun. Jadi, anda tidak perlu risau jika majlis anda diadakan dirumah kampung, ataupun majlis yang simple, kerana kami akan mencari ‘angle-angle’ yang menarik untuk jadikan suasana majlis anda menarik didalam gambar nanti.
kahwin
kahwin
testimoni2
testimoni8
Mengabadikan ‘moment-moment’ penting dihari bersejarah anda.
Moment dihari perkahwinan anda hanya ada sekali, jikalau tidak diabadikan didalam gambar, ia akan hilang begitu sahaja. Moment-moment penting seperti masa si suami lafaz akad nikah, si isteri sebak dan air mata mengalir, ibu juga berlinangan air mata… jiran2 yang sibuk siapkan persiapan kahwin, waktu anda bersolek dan tengah bersiap, brides maid yang cantik seragam, waktu anda berarak ke meja pelamin, bersanding, saling menyuap semasa makan beradab, potong kek, karaoke, bergambar bersama rakan2 …. dan pelbagai lagi moment yang menarik yang perlu diabadikan didalam gambar sebagai kenangan anda suami isteri nanti.
kahwin
kahwin
testimoni3
Berkongsi tips2 dan info berkenaan perkahwinan
Kami bukan saja mengejar keuntungan semata2, malah kami turut membantu pasangan bakal pengantin dengan berkongsi tips2 persediaan perkahwinan dari mula anda menempah fotokahwinexpress.my lagi.
Kenapa perlu tempah fotokahwinexpress.my?
Perkara-perkara penting yang anda perlu tahu:
Tempat Outdoor
Menjadi satu acara wajib setiap kali berakhirnya majlis berlangsung, kami akan mengajak klien untuk bergambar di luar kawasan majlis. Kebiasaannya di taman-taman, bangunan yang menarik ukiran dan designnya atau dimana saja yang dirasakan sesuai. Bergantung pada pakaian pengantin juga, klau pakaian kaler hijau, tak sesuai la untuk bergambar dalam taman atau hutan, mungkin lebih sesuai di kawasan bangunan. Namun, ada juga keadaan bila hujan lebat ataupun pengantin terlalu penat, kami lakukan sessi ‘outdoor’ di kawasan dewan saja ataupun belakang rumah, tapi masih dapatkan gambar cantik. Anda boleh berbincang dengan fotografer kami tempat yang sesuai untuk lakukan outdoor.
kahwin
kahwin
kahwin
kahwin
testimoni4
Details
Kebiasaannya, sewaktu pengantin sedang bersiap untuk majlis, kami akan meminta cincin, gelang, kasut, bunga, hantaran dan juga baju pengantin untuk kami ambil gambar. Jangan pula terkejut kenapa kami minta ye… Dengan hanya gambar cincin dan keadaan yang terhad, tiada props, tiada studio, anda mungkin tidak menyangka dengan hasil gambarnya.
kahwin
kahwin
kasut-pengantin
‘Group Photo’
Kawan-kawan atau saudara mara tentu pakai sedondon dan cantik-cantik dihari persandingan anda. Mereka tentu ingin nampak bergaya didalam gambar kan… Haa… Kami memang pakar bab ambik gambar ramai2 ni.. sure mesti cantik punya.. lihatlah hasilnya…
kahwin
kahwin
kahwin
‘Posing’
Anda tak perlu risau kalau anda tak biasa bergambar dan ber’posing2′ ni.. kerana photographer kami tahu untuk menggayakan anda. Apa yang penting adalah anda jadi diri sendiri dan sentiasa ceria.. ok..
kahwin
kahwin
kahwin
kahwin
Antara pelanggan yang berpuas hati:
Terima kasih kepada fotokahwinexpress.my kerana merakamkan detik bahagia kami sebagai suami dan isteri. Kami sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan.

Fotographer yang sempoi dan bersemangat, penghataran album yang cepat dan yang penting gambar CANTIK. Sangat berbaloi dengan apa yang dibayar.
Shahrir & Izla | Terengganu
shahrir
Tone Color yang lembut
Untuk setiap editing kami, kami menggunakan color yang soft yang sesuai dengan tema perkahwinan supaya gambar kelihatan cantik, ceria, bersih dan juga menarik untuk dipandang.
Layout album yang unik dan kreatif
Kami design layout yang menarik dan kreatif untuk anda supaya album kahwin anda tidak kelihatan ‘boring’. Layout yang kreatif juga menceritakan perjalanan majlis anda dengan baik.
kahwin
kahwin
kahwin
testimoni5
The Photographer
Mark Rizam adalah seorang yang begitu passionate dalam mengambil gambar orang kahwin ataupun wedding photography. Beliau akan berusaha untuk memastikan setiap gambar yang diambil cantik, menarik dan bermakna kepada setiap pengantin. Seorang yang merendah diri dan senang dijadikan kawan.

Beliau telah berguru dengan ramai lagenda2 photography bagi memastikan ilmu didalam bidang ini sentiasa berkembang dan up-to-date. Antaranya adalah Saiful Nang Academy of Photography, Kukubesi manipulasi, Abe Less Classic touch, Sukabumixsebol photography, Arif Kaiser, Rarindra Prakasa, Brader Lat (founder of 40graphy), dan juga photographer no 1 di Malaysia Yaman Ibrahim.

Dari gabungan ilmu2 yang dipelajari, beliau telah mengadunkannya menjadi resepi sendiri dan identiti bagi dirinya.
Mark
Mark Rizam
facebook-foto-kahwin 
Fotokahwinexpress.my
facebook-foto-kahwin insta-foto-kahwin
fotokahwinexpress.my juga menyediakan cara yang mudah dan adil untuk anda membuat pembayaran.
Kaedah Pembayaran:

Pembayaran kami adalah secara berperingkat, 30%, 40% and 30%

30% semasa anda menempah fotokahwinexpress.my

40% sebulan sebelum majlis berlangsung.

30% lagi selepas layout approve untuk diprint

7 langkah MUDAH membuat tempahan dengan fotokahwinexpress.my

1. Semak tarikh ‘Available’ fotokahwinexpress.my

2. Buat bayaran pendahuluan RM500 untuk tempahan

3. Hantarkan bukti pembayaran serta maklumat majlis ke whatsapp kami

4. Sebulan sebelum majlis, kami akan follow up untuk pembayaran seterusnya 40%

5. Pada hari majlis : Kami akan ke majlis untuk tugasan mengambil gambar.

6. Seminggu selepas majlis : share album layout kepada pelanggan dan baki bayaran 30%

7. Hantar gambar untuk diprint dan pos ke alamat anda.

fotokahwin logo